Rejser til Japan

Hos Ichiban Travels tilbyder vi rejser til Japan for dig, der ønsker en helt særlig oplevelse. Vi opererer under Pakkerejseloven, og som forbruger er du beskyttet heraf, når du rejser med os.

Vi er et rejsebureau, der er specialiseret i Japan, og vi bestræber os på at opfylde ethvert ønske for at give dig en rejse for livet. Når du rejser med Ichiban Travels kan du forvente den bedste service og rådgivning om rejsemål og aktiviteter. Få her et indblik i vores forskellige services.

Rejser til Japan

På vores guidede gruppeture bliver du introduceret til Japans sjæl. Du vil gå på opdagelse i et af verdens mest forskelligartede rejsemål og opleve både highlights og skjulte perler.

Du vil stifte bekendtskab med japansk gæstfrihed, se storslåede landskaber, besøge gamle templer, futuristiske byområder og naturlige varme kilder, mens du lader dig forkæle med kulinarisk luksus.

Rejser til Japan

Hos Ichiban Travels tilbyder vi skræddersyede rejser helt efter dine ønsker om aktiviteter, udflugter og eventuelt en lokal guide. Vi tilpasser rejsen til dine specifikke interesser og budget.

Hvis du blot fortæller os, hvad du er interesseret i og hvor længe, du ønsker at rejse, kan du trygt overlade resten til os, og vi arrangerer din drømmerejse for dig. Kontakt os og hør mere…

Rejser til Japan

Ichiban Travels arrangerer guidede rejser til Japan for private grupper på minimum seks personer.

Turen skræddersyes efter gruppens ønsker, og du har komforten ved at have en guide med til at sikre en helt unik rejseoplevelse. Kontakt os og hør mere…

Rejser til Japan

Ichiban Travels tilbyder en uforlignelig service til dem, der ønsker lidt ekstra. Vi planlægger ekstraordinære rejseruter, udvælger luksushoteller, ryokan og de bedste japanske restauranter, der garanteret vil kildre dine smagsløg.

Vi kan også arrangere privat lufthavnstransfer samt VIP og fast track assistance i lufthavnen. Kontakt os og hør mere…

Rejser til Japan

Japan er et af de sikreste og reneste lande i verden at rejse i og et oplagt rejsemål for hele din familie.

Japan er et mekka af attraktioner for børn med et hav af museer i børnehøjde, uanset om man er interesseret i manga-tegneserier, ninja, robotter eller vil gå på opdagelse i et naturhistorisk museum, videnskabsmuseum eller eksotiske zoologiske haver og akvarier. Eller hvad med at besøge en mester, der smeder de højt skattede samurai-sværd efter traditionelle metoder og forskrifter.

Man finder også et usædvanligt udbud af temaparker og temarestauranter, som Sanrio Puroland, en temapark dedikeret til Japans bedst kendte kat, Hello Kitty, eller Nikko Edomura, en samurai temapark, indrettet som en landsby fra samurai-tiden, hvor man kan blive iklædt historiske kostumer. Også Disneyland og Universal Studios har gjort deres indtog i Japan og er begge populære forlystelsesparker.

Og så er Japan selvfølgelig leveringsdygtig i alt hvad hjertet kan begære af overdådige legetøjsbutikker, manga-tegneserier, elektronik, og gadgets af enhver art.

At køre med højhastighedstoget Shinkansen rundt i Japan er en mindeværdig oplevelse for hele familien. Lad dig imponere af den utrolige præcision og effektivitet, som togene kører med – men husk at være i god tid, både når du skal af og på. Der er en grund til, at togene kører uden forsinkelser.

Det er også muligt at få et væld af kulturoplevelser i praksis. Kast dig ud i kalligrafi, japansk madlavning, origami, ikebana, taiko tromme, kampsport eller bliv klædt på i traditionel kimono.

Japan er i sandhed et overflødighedshorn af oplevelser for børn i alle aldre. Kontakt os og hør mere…

Det spirituelle Japan

En vellykket rejse kræver god rådgivning og rejseplanlægning. At planlægge en rejse til en destination, der har så meget at tilbyde, kan være besværligt og tidskrævende. Selvom du ikke ønsker en fuld rejseplan, kan Ichiban Travels stadig bistå dig med rådgivning og rejseplanlægning af en uforglemmelige rejseoplevelse.

Uanset om du skal på forretningsrejse eller ferie, rejser som familie, gruppe eller individuelt, kan du betragte os som din ven i Japan, der har lokalkendskab og kan give dig al nødvendig information til at sikre, at du får en underholdende og tilfredsstillende rejse. Kontakt os og hør mere…

NYE REJSER

SLIP DIN INDRE FOODIE LØS EN RUNDREJSE I DET JAPANSKE KØKKEN MED KATRINE KLINKEN.

 

Rejser i 2021
Afrejse 20. – 28. februar 2021. Se programmet her

 

Kontakt os, hvis du er interesseret i at deltage.

MED MURAKAMIS ROMANER SOM INDGANG TIL JAPAN.
EN HELT SÆRLIG TEMAREJSE MED METTE HOLM.

 

Rejser i 2020
Afrejse 21. maj – 2. juni 2020. Se programmet her
Afrejse 5. – 17. november 2020. Se programmet her
Afrejse 26. november – 8. december 2020. Se programmet her

 

Rejser i 2021
Afrejse 13. – 25. maj 2021.

 

Du kan læse en tidligere deltagers rejsebeskrivelse her.
Kontakt os, hvis du er interesseret i at deltage.

PILGRIMSVANDRING I JAPAN MED METTE HOLM.
TAG MED PÅ EN AKTIV VANDRETUR OG KULTURREJSE,
NÅR VI GÅR DELE AF PILGRIMSRUTEN SHIKOKU 88.

Rejser i 2020
Afrejse 30. september – 13. oktober 2020.
Se programmet her

 

Rejser i 2021
Afrejse 7. – 20. april 2021.

 

Kontakt os, hvis du er interesseret i at deltage.

Testimonials

  Coronavirus
Læs mere her