Skræddersyede rejser til Japan

Japan er et fantastisk rejseland med mange muligheder uanset, hvilken del af landet man besøger. Hver årstid har sine højdepunkter med naturoplevelser, lokale festivaler, sæsonbestemte madvarer, udstillinger og meget andet.

 

På en rejse til Japan vil du uundgåeligt stifte bekendtskab med japansk gæstfrihed, se gamle templer, futuristiske byområder og der vil være rig lejlighed til at bade i naturlige varme kilder og gå på opdagelse i en kulinarisk guldgrube.

 

Hjælp til planlægningen af din Japan-rejse

En vellykket rejse kræver god planlægning, og det kan være besværligt og tidskrævende selv at arrangere en rejse til et så fremmedartet land. Hos Ichiban Travels designer vi skræddersyede rejser til dig, der ønsker en helt særlig oplevelse, høj kvalitet og god service. Vi lytter til dine ønsker enten på et personligt møde, via email eller telefon, og vi sammensætter rejseforslag og tilbud på din rejse.

 

Inden afrejse vil du modtage detaljerede rejsedokumenter, så det er nemt og trygt for dig at færdes på egen hånd rundt i landet.

Kontakt os
Drømmer du om en helt speciel oplevelse, hvor du med en eksklusiv og personlig rejseplan i hånden møder Japan, kan vi hjælpe dig.

Din ven i Japan med lokalkendskab

Uanset om du skal på forretningsrejse eller ferie, rejser som familie, vennegruppe eller individuelt, kan du betragte os som din ven i Japan, der har det nødvendige lokalkendskab til at arrangere en inspirerende og berigende rejse tilpasset efter dine ønsker og interesser.

 

Vi har erfaring både med private rejser og erhvervsrejser, som fx studieture for arkitekter og andre erhvervsgrupper med aktiviteter såsom besøg hos lokale virksomheder, workshops og branchespecifikke seværdigheder.

Rejser til Japan for store og små

Japan er et af de sikreste og reneste lande i verden og et oplagt rejsemål for hele familien, uanset om man er interesseret i manga, ninja robotter eller vil gå på opdagelse i et naturhistorisk museum, videnskabsmuseum eller besøge en sværdmester, der smeder de eksklusive samuraisværd efter traditionelle metoder og forskrifter. Man finder også et usædvanligt udbud af temaparker dedikeret til mange forskellige størrelser som Hello Kitty og ninja/samurai, hvor man kan blive iklædt historiske kostumer. Både Disneyland og Universal Studios har gjort deres indtog i Japan med nogle meget populære forlystelsesparker. Senest har Harry Potter-land meldt sin ankomst i 2023.

 

Og så er Japan selvfølgelig leveringsdygtig i alt hvad hjertet kan begære af legetøjsbutikker, manga, elektronik og gadgets af enhver art samt et væld af hands-on kulturoplevelser. Kast dig ud i kalligrafi, madlavning, origami, ikebana, taiko tromme eller gå en tur i byen med traditionel kimono på.

Kontakt os for mere info

Interesseret i en grupperejse til Japan?

Vi arrangerer også grupperejser til Japan. Her rejser vi i små grupper med forskellige temaer i japansk kultur som omdrejningspunkt. Vi har både rejser inspireret af japansk litteratur, madrejser og pilgrimsvandringer.

Du kan se alle vores allerede programsatte grupperejser via rejsekalenderen.

Find din grupperejse her

  Navn (nødvendig)

  E-mail (nødvendig)

  Telefon (nødvendig)

  Besked (skriv eventuelt her dine tilføjelser)

   Navn*

   E-mail*

   Telefon*

   Besked* (skriv her dine foretrukne rejse– og rejsedatoer)

    Navn (nødvendig)

    E-mail (nødvendig)

    Telefon (nødvendig)

    Besked (skriv eventuelt her dine foretrukne rejsedatoer)

     Navn (nødvendig)

     E-mail (nødvendig)

     Telefon (nødvendig)

     Besked