Om os

Vores vision

 

Ichiban betyder nr. 1., og det stræber vi efter at være. Vi elsker Japan og har et ønske om at give andre mulighed for at opleve og udforske dette fascinerende og særegne land.

 

Japan er vores passion og vores speciale

Men vigtigst af alt ønsker vi at formidle det autentiske Japan. Mange rejsende går desværre glip af det, fordi det kan være en stor udfordring at finde frem til alt det, Japan har at byde på under overfladen. Med rejseledere på vores grupperejser, der har et dybt kendskab til Japan, får du mulighed for netop at opleve alt det under overfladen af den spændende kultur.

Det, der virkelig betyder noget, når du planlægger en rejse, er at få den bedst mulige rådgivning. Det får du fra nogen med ekspertise, erfaring og kendskab til de steder, du skal besøge. Vi har mange års erfaring med Japan efter at have boet og arbejdet i landet. Vi har rejst meget i Japan og rejser jævnligt dertil for fortsat at udforske landet og sikre os, at vi holder os up-to-date.

Hvorfor vælge Ichiban Travels

 

Uanset om du planlægger at tage på en af vores guidede ture eller ønsker at rejse individuelt med en fuldt ud skræddersyet rejseplan, er det vores mål at tilbyde dig førsteklasses service og værdifuld rådgivning.

Med vores brede netværk i Japan kan du læne dig tilbage og stole på, at vi er med dig hvert skridt på vejen. Du kan blot nyde komforten ved, at vi sidder klar til at assistere dig under rejsen, hvis du skulle få brug for det.

 

Ekspertise og erfaring er vigtigt, når man planlægger en ferie, men hovedårsagen til at vælge Ichiban Travels er, at vi har en ægte kærlighed til Japan, som vi er dedikerede til at dele med vores gæster.

Vi stræber altid efter at give vores gæster de bedste oplevelser i Japan og gennem grundig og velovervejet planlægning at vise dig nogle af de mange facetter af landet, der gør det til et så fascinerende rejsemål.

Hvorfor vælge Ichiban Travels

Uanset om du planlægger at tage på en af vores guidede ture eller ønsker at rejse individuelt med en fuldt ud skræddersyet rejseplan, er det vores mål at tilbyde dig førsteklasses service og værdifuld rådgivning. Med vores brede netværk i Japan kan du læne dig tilbage og stole på, at vi er med dig hvert skridt på vejen og nyde komforten ved, at vi sidder klar til at assistere dig under rejsen, hvis du skulle få brug for det.

Ekspertise og erfaring er vigtigt når man planlægger en ferie, men hovedårsagen til at vælge Ichiban Travels er nok, at vi har en ægte kærlighed til Japan og er dedikerede til at dele denne med vores gæster.

Vi stræber konstant efter at give vores gæster de bedste oplevelser i Japan og gennem grundig og velovervejet planlægning at vise dig nogle af de mange facetter af landet, der gør det til et så fantastisk sted at besøge…

Japanrest1500x900_2

Ichiban Travels er etableret og drevet af Tilde Hjortshøj:

 

For mig er Japan det ultimative rejsemål, som man aldrig bliver færdig med. Min første rejse varede 3 år og startede for mere end 25 år siden.

Efter en periode i juraens verden er jeg vendt tilbage til min oprindelige passion for at videregive nogle af de fantastiske oplevelser, jeg selv har haft med Japan.

Vores ekspertrejseledere

Katrine-portrait-2-2021-Christina-Hauschildt

Katrine Klinken

Katrine Klinken er kok, mad- og rejseskribent, forfatter og foredragsholder. Katrine har i årtier haft en passion for japansk madkultur, hvilket har ført hende ud i alle afkroge af landet. Noget af det, der vakte Katrines interesse for det japanske køkken, er det helt unikke smagsunivers, det vedholdende fokus på lokale råvarer og brug af håndværksmæssige teknikker, man ikke finder andre steder. Katrine er medforfatter til Turen går til Japan. Læs mere på klinken.dk

 

foto af Christina Hauschildt

mette-holm-om-os-240x240

Mette Holm

Mette Holm er mangeårig formidler af japansk kultur og litteratur og fast oversætter af Haruki Murakamis bøger til dansk. Hun oversætter også andre aktuelle japanske forfattere og har en dyb indsigt i japansk kultur efter at have beskæftiget sig med landet i årtier og opholdt sig i Japan af flere omgange. Mette er medforfatter til Turen går til Japan.

  Navn (nødvendig)

  E-mail (nødvendig)

  Telefon (nødvendig)

  Besked (skriv her dine foretrukne rejse– og rejsedatoer)

   Navn (nødvendig)

   E-mail (nødvendig)

   Telefon (nødvendig)

   Besked (skriv eventuelt her dine foretrukne rejsedatoer)

    Navn (nødvendig)

    E-mail (nødvendig)

    Telefon (nødvendig)

    Besked