Pilgrimsvandringer i Japan

Shikoku er den mindste af Japans hovedøer, men det er en stemningsfuld ø med masser af oplevelser, og vi tilbyder derfor to forskellige vandreture af varierende sværhedsgrad på pilgrimsruten Shikoku 88.

 

Fælles for begge pilgrimsrejser er de daglige vandreture og vores fokus på oplevelsen af det smukke Japan og alt det gode som kulturen, naturen og landet har at byde på. Se de to rejser herunder.

En aktiv kulturrejse og vandretur til den naturskønne ø Shikoku

Pilgrimsruten, Shikoku 88, løber hele vejen rundt om øen Shikoku og er i sin fulde længde ca. 1200 km. Den tog form i det 8. århundrede, og i dag er der 88 buddhistiske templer på ruten, der alle siges at have en forbindelse til munken Kobo Daishi, som levede i årene 774-835.

 

Shikoku består af fire provinser, og rejsen gennem disse opfattes som en symbolsk rejse på vej til oplysning, som indebærer de fire elementer bevidsthed, asketisk træning, indsigt og nirvana. På pilgrimsvandringerne vil der være mulighed for at få en række enestående naturoplevelser i et Japan uden for storbyerne, hvor du kommer helt ned i tempo og har tid til at fordybe dig i det lokale liv.

  Navn*

  E-mail*

  Telefon*

  Besked* (skriv her dine foretrukne rejse– og rejsedatoer)

   Navn (nødvendig)

   E-mail (nødvendig)

   Telefon (nødvendig)

   Besked (skriv eventuelt her dine foretrukne rejsedatoer)

    Navn (nødvendig)

    E-mail (nødvendig)

    Telefon (nødvendig)

    Besked