Få et indblik i det overdådige japanske smagsunivers

“Japan er verdens bedste maddestination. Det er et unikt madland med mulighed for uendeligt mange smags- og måltidsoplevelser. Her er vedholdende fokus på sæson, lokale madvarer og madhåndværk med helt særlige teknikker. Det gør, at maden i Japan er en unik sansemæssig oplevelse.”

Katrine Klinken
Rejseleder på Ichiban Travels madrejser

Madrejser til Japan

På vores madrejser smager vi os igennem det spektakulære japanske køkken med de mange spændende facetter. Katrine Klinken tager dig med på dit livs madoplevelse i verdens bedste maddestination, når vi spiser os igennem det spændende lang og oplever kulturen og naturen samtidig.

Det japanske køkken

Det japanske køkken byder på en sand overflod af sanse- og smagsindtryk, som du kan opleve på vores madrejser.

 

Fra japansk haute cuisine – kaiseki ryori til hippe ramen-shops i Tokyo, Edomae sushi, æstetiske variationer af tofu, håndlavede soba-nudler, traditionel Kyoto-hverdagsmad (o-banzai) og selvfølgelig det eksklusive wagyu oksekød, er blot nogle af de unikke madoplevelser du kan gøre dig med en mad rejse til Japan.

 

I Danmark er vi mest bekendt med sushi og til dels ramen-nudler, men smagsoplevelserne er meget mere varierede, når du for alvor tager hul på det japanske køkken.

 

Vores rejseleder, Katrine Klinken, synes, at Japan er verdens bedste maddestination. Det er et unikt madland med mulighed for uendeligt mange smags- og måltidsoplevelser. Her er vedholdende fokus på sæson, lokale madvarer og madhåndværk med helt særlige teknikker. Det hele gør, at maden i Japan er en unik sansemæssig oplevelse.

  Coronavirus
Læs mere her

Paste your AdWords Remarketing code here