Velvære, natur, varme kilder og indre ro

modelfoto ©JNTO

Denne rejse sætter fokus på yoga og meditation i kombination med oplevelser i Japans smukke natur, historiske templer og velgørende varme kilder. Vi starter i bjergene ved Koyasan, hvor vi bor og dyrker yoga i et Buddhisttempel, deltager i munkenes ceremonier og bliver forfrisket af den rene buddhistiske vegetarmad. Fra bjergene ved Koyasan fortsætter vi til Kyushu, den sydligste af Japans hovedøer, der er kendt for områder med mange varme kilder, varme sandbade og aktive vulkaner. Her bor vi på japansk vis på ryokan og kommer ned i gear. De fleste dage starter med yoga, men vi skal også besøge vigtige helligdomme i japansk mytologi og nyde naturen. Rejsen afsluttes med tre dage i Kyoto, der betragtes som Japans kulturelle centrum, med mange templer, gamle bydele, Geisha-kvarter og mange spændende butikker og museer.

 

Akiko Nielsen, der er uddannet i Japanstudier fra Københavns Universitet, yogalærer fra Hamsa Yoga og fysiurgisk massør hos At work, er guide og yogalærer på rejsen. Turens yogaprogram vil indeholde yoga i et roligt flow, blide stræk samt meditation. Alle kan deltage, og du behøver ingen særlige forkundskaber, blot lyst til bevægelse og en aktivering af alle sanser.

 

Rejsen er for dig, der trænger til en aktiv pause med tid til fordybelse, og som er interesseret i at dykke ned i japansk kultur og natur.

Highlights på rejsen

 • Yoga og meditation
 • Det hellige bjerg Koyasan
 • Gamle cedertræsskove
 • Varme kilder og sandbade
 • Takachiho-kløften

Dagsprogram – oversigt

Du kan se det fulde program under fanen Program. Her får du en oversigt over, hvor rejsen går hen. Er du nysgerrig på at se stederne i forhold til hinanden, kan du under fanen Kort også se, hvor rejsen går hen.

 

 • Dag 1: Afrejse fra København
 • Dag 2: Ankomst til Koyasan
 • Dag 3: Koyasan
 • Dag 4: Koyasan
 • Dag 5: Beppu
 • Dag 6: Beppu
 • Dag 7: Beppu
 • Dag 8: Beppu
 • Dag 9: Beppu
 • Dag 10: Beppu
 • Dag 11: Kyoto
 • Dag 12: Kyoto
 • Dag 13: Kyoto
 • Dag 14: Afrejse fra Osaka, aften
 • Dag 15: Hjemkomst til København

Dag 1: 27. maj
Afgang fra Københavns Lufthavn kl. 15:35 med Emirates via Dubai.

 

Dag 2: 28. maj
Ankomst i Osaka, Kansai lufthavn kl. 17:15 og transport med bus til Koyasan-bjerget. Bjerget er et af de helligste steder for Shingon Buddhismen, som blev introduceret af præsten Kobo Daishi i det syvende århundrede, som også ligger begravet her. Der findes et stort antal templer på bjerget, hvoraf flere er Unesco World Heritage og besøges af mange pilgrimme, og vi skal bo på et af dem de første dage og opleve den fredfyldte atmosfære og smukke natur.

 

Dag 3: 29. maj
Morgenceremoni med munke i templet inden morgenmad. Efter morgenmaden samles vi til yoga i et af templets traditionelle tatamirum med mulighed for at nyde templets ro. Templet har termiske bade med vand fra naturlige varme kilder, som tager den værste træthed efter rejsen. Først på aftenen er der arrangeret en guidet tur med en af Koyasans munke til Okunoin-gravpladsen, hvor Kobo Daishi ligger begravet.

 

Dag 4: 30. maj
Morgenceremoni i templet inden morgenmad. Efter morgenmad og yoga i templets tatamirum er der mulighed for at prøve sutrakopiering, som er en fast del af munkenes træning, hvor man som en form for meditation og mindfulness kopierer vigtige sutraer i hånden. Om eftermiddagen går vi en tur på bjerget mellem ældgamle cedertræer og besøger nogle af Koyasans øvrige templer.

 

Dag 5: 31. maj
Morgenceremoni i templet. Efter yoga og morgenmad fortsætter vi vores rejse mod Kyushu og byen Beppu, der er kendt som Japans kurbadeby med et utal af forskellige varme kilder med varmt vand, dampbade, mudderbade og sandbade, som vi kan prøve de næste dage. Vi bor på traditionel japansk vis, med tatamimåtter på gulvet, hvor man sover på futoner, spiser japansk mad. Her skal vi opholde os de næste fem nætter. Vi afslutter en lang rejsedag med et dejligt varmt bad i hotellets onsen og en kort fælles meditation.

 

Dag 6: 1. juni
Der er yoga i et fælles tatamirum, inden der serveres traditionel japansk morgenmad. Derefter tager vi en cykeltur ud til kysten for at forkæle os selv med en helt speciel oplevelse med afslappende varme sandbade i vandkanten. Resten af dagen er fri til at kigge nærmere på Beppu eller gå en tur langs kysten.

 

Dag 7: 2. juni
Der er yoga i et fælles tatamirum, inden der serveres traditionel japansk morgenmad. Derefter er der mulighed for at udforske flere af Beppus naturlige varme kilder. Ved den mest berømte kilde, Hyota onsen, er der mulighed for at spise onsen-æg, som er æg kogt i det varme vand fra undergrunden og anden mad tilberedt over damp fra de rygende varme kilder.

 

Dag 8: 3. juni
Efter morgenmaden tager vi på en dagsudflugt til den aktive vulkan Aso, der har et af verdens største kratere med en omkreds på mere end 100 km. Vi fortsætter til det naturskønne område ved Takachiho kløften, der gennemløbes af en flod. Her ligger Amano Yasukawara-grotten og Amano Iwato-helligdommen, der er dedikeret til solgudinden Amaterasu, som er en central figur i Shinto-religionen og i Japans skabelseslegende og stedet betragtes som et power spot. Vi besøger helligdommen og grotten og nyder udsigten over kløften.

 

Dag 9: 4. juni
Der er yoga i et fælles tatamirum, inden der serveres traditionel japansk morgenmad. I dag er der tid på egen hånd, afslapning på hotellet og varme bade. Alternativt kan der arrangeres en vandretur til den naturskønne Kunisaki halvø.

 

Dag 10: 5 juni
Der er yoga i et fælles tatamirum, inden der serveres traditionel japansk morgenmad. I dag er vores sidste dag i Beppu, og vi tager afsked med byen og besøger de ”syv helveder,” som er rygende varme kilder – ikke til at bade i, men som et naturfænomen.

 

Dag 11: 6. juni
I dag skal vi videre til Kyoto, hvor vi skal tilbringe de næste par dage. Efter yoga og morgenmad tager vi Shinkansen hurtigtoget til Kyoto, som er Japans kulturelle hovedstad. Vi går en tur i Kyotos gamle gader og ser fine små butikker, geisha-kvarteret Gion og fornemmer stemningen i den gamle by.

 

Dag 12: 7. juni
Efter morgenmaden besøger vi bambusskoven i Arashiyama til gående meditation. Vi skal også opleve en traditionel te-ceremoni, som i sig selv er en form for meditation, og besøge nogle af Kyotos fine templer.

 

Dag 13: 8. juni
Efter morgenmaden er der tid på egen hånd til sightseeing i Kyoto. Hvis vejret tillader det, er der mulighed for at deltage i yoga eller mindfullness øvelse langs Kamogawa-floden.

 

Dag 14: 9. juni
Den sidste dag i Kyoto er der tid på egen hånd til de sidste indkøb, museumsbesøg. Vi mødes til fælles afskedsmiddag inden vi kører til lufthavnen, hvor der er afgang tilbage til Danmark kl. 23:45.

 

Dag 15: 10. juni
Ankomst til Danmark kl. 13:15.

 

NB. Dagsprogrammet er vejledende. Der kan forekomme ændringer som følge af vejr eller andre forhold.

Afrejsedato

 

2024

27. maj – 10. juni

Bestil din Yogarejse

Der er tale om en yogarejse med yogaundervisning eller meditation de fleste dage. Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller dårligt gående.

 

Vi er to japansktalende rejseledere på turen med indgående kendskab til Japan.

 

Pris

Prisen er 34.500 kr. pr. person i delt dobbeltværelse, tillæg for enkeltværelse 3.200 kr.
Vi bestræber os på, at bestille eneværelser til dem, der ønsker det, men da der er begrænset antal eneværelser, kan det ikke garanteres for alle. Vi kan heller ikke garantere, at der er nogen at dele værelse med, hvis man rejser solo.

 

Prisen inkluderer følgende:

 • Akiko Nielsen, yogalærer, som rejseleder
 • Fly København – Osaka – København
 • 12 overnatninger på tempel og hotel
 • Morgenmad alle dage
 • 7 x aftensmad (ekskl. drikkevarer), dag 2,3,4,5,6,10,14
 • Lufthavnstransfer ved ankomst og hjemrejse
 • Transport til de angivne aktiviteter
 • Shinkansen togbillet til Kyushu og til Kyoto
 • Separat bagagetransport (1 stk. pr. person) på udvalgte strækninger
 • Dansk teknisk rejseleder, Tilde Hjortshøj
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, ansvarsrisiko, skatter og afgifter

 

NB: følgende er ikke inkluderet i prisen: Rejse- og afbestillingsforsikring, øvrige måltider, øvrig transport såsom metro og taxi, personlige udgifter, og alt der ikke er nævnt under inkluderet.

 

Rejseforsikring med tilstrækkelig dækning for sygdom og hjemtransport er en forudsætning for deltagelse.

 

For de interesserede, tilbyder Akiko fysiurgisk massage og yoga massage undervejs efter nærmere aftale og mod særskilt betaling.

 

Tilmelding

Ved tilmelding opkræves et ikke-refunderbart depositum på 8.500 kr. Pladsen er først sikret, når depositum er rettidigt indbetalt. Restbeløbet opkræves 60 dage før afrejse.

 

Vi rejser kun med små grupper, da det giver det bedste og mest personlige møde med Japan, og deltagerantallet er derfor begrænset til 16 personer (min. 12 deltagere).

Bestil din Yogarejse

  Navn (nødvendig)

  E-mail (nødvendig)

  Telefon (nødvendig)

  Besked (skriv eventuelt her dine tilføjelser)

   Navn*

   E-mail*

   Telefon*

   Besked* (skriv her dine foretrukne rejse– og rejsedatoer)

    Navn (nødvendig)

    E-mail (nødvendig)

    Telefon (nødvendig)

    Besked (skriv eventuelt her dine foretrukne rejsedatoer)

     Navn (nødvendig)

     E-mail (nødvendig)

     Telefon (nødvendig)

     Besked