Yogarejse i Japan

modelfoto ©JNTO

Den 27. maj – 10. juni 2024

(Dagsprogram og nærmere detaljer kommer snart)

Templer, natur, varme kilder og indre ro

Denne rejse sætter fokus på yoga og meditation i kombination med oplevelser i Japans smukke natur, historiske templer og velgørende varme kilder. Vi starter i bjergene ved Nara, hvor vi bor og dyrker yoga i et Buddhisttempel, mediterer med munke og bliver forfrisket af den rene buddhistiske vegetarmad. Der vil også være mulighed for at opleve japansk te-ceremoni. Fra Nara fortsætter vi til Kyushu, den sydligste af Japans hovedøer, der er kendt for områder med særdeles mange varme kilder, varme sandbade og aktive vulkaner. Her bor vi på japansk vis på ryokan og kommer ned i gear. De fleste dage starter med yoga, men vi skal også besøge vigtige helligdomme i japansk mytologi og gå på opdagelse i naturen. Rejsen afsluttes med tre dage i Kyoto, der betragtes som Japans kulturelle centrum, med mange templer, gamle bydele, Geisha-kvarter og mange spændende butikker og museer.

 

Akiko Nielsen er guide og yogalærer på rejsen. Hun er og uddannet fra Københavns Universitet med japansk som hovedfag. Til daglig underviser Akiko i Hatha, Vinyasa, Yin og Hotyoga i NOR og SATS. Turens yogaprogram vil indeholde både dynamisk yoga og yoga med rolige og blide stræk samt meditation. Alle kan deltage, og du behøver ingen særlige forkundskaber, blot lyst til bevægelse og fordybelse.

 

Rejsen er for dig, der trænger til en aktiv pause med tid til fordybelse, og som er interesseret i at dykke ned i japansk kultur og natur.

 

Du kan skrive dig på interesselisten, indtil vi åbner for tilmelding.

WordPress Video Lightbox

  Navn (nødvendig)

  E-mail (nødvendig)

  Telefon (nødvendig)

  Besked (skriv eventuelt her dine foretrukne rejsedatoer)

   Navn (nødvendig)

   E-mail (nødvendig)

   Telefon (nødvendig)

   Besked